Evy’s Flavour

Gaan we uit eten of blijven we in ons vakantiehuis? 

Vakantie is een moment om te ontspannen. Uit eten gaan, niet aanschuiven in de supermarkt met een kar vol boodschappen, maar gewoon je voeten onder tafel steken en smullen van heerlijk eten dat met zorg en liefde geserveerd wordt. 

Ik ben Eveline van ‘Evy’s Flavour’, een kok met passie voor puur en gezond eten.

Met ‘Evy’s Flavour’ huur je  een ervaren kok in die lekker kookt in de keuken van jouw vakantiehuis. Gewoon genieten van een heerlijke maaltijd zonder een stap buiten het vakantiehuis te zetten. 

‘Evy’s Flavour’ is een all-in-dienst. Van de boodschappen tot een perfect opgeruimde keuken, ik zorg voor alles. Met jouw wensen als leidraad stel ik een verfijnd menu op. Goesting in de Oosterse keuken, liever Mediterraans of klassiek? Ik tover verrassende combinaties op het bord en heb oog voor detail. Altijd met een knipoog naar gezonde voeding. 

Alle formules zijn mogelijk. Ontbijt of brunch, een buffet of een uitgebreid menu (met of zonder dessert).  Voor één enkele maaltijd of  tijdens het hele verblijf. 

Neem dus snel contact met me op via 0473/734473 info@evysflavour.be en ontdek het gemak van jouw verblijf. Neem ook alvast een kijkje op www.evysflavour.be

Smakelijke groeten,

Eveline.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial